Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Bioexplora

Explora el museu, explora la natura

Una visió general del fons de col·leccions del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.
Més de 3.000.000 de registres documentats de roques, pedres, plantes i animals. Més de 150 anys d’històries de recol·lecció associades al fons del museu. De tot el món.
Així reunides, les col·leccions donen peu a passar del tot al detall, de la minúcia a l’escenari inesperat.

Col·leccions obertes : per cercar de forma detallada allò que concretament interessa entre tots els registres de col·leccions. L’accés ideal a les col·leccions per a qui està buscant algun tipus de material de forma molt precisa.

Taxo&Map : navega sobre el mapamundi i llisca amunt i avall de la classificació biològica. El fons de plantes i animals del museu és visibledes del primer moment, només cal enfocar la mirada per veure més detalls o retirar-la per recuperar perspectiva.

Guia de fons i col·leccions : permet la consulta sobre conjunts de registres que tenen molt en comú, sigui la persona que els va recol·lectar o donar, l’objectiu d’estudi, un episodi històric, etcètera.


El Museu de Ciències Naturals de Barcelona és una institució científica dedicada a la recerca, conservació i divulgació de la biodiversitat natural del nostre país i l'entorn mediterrani.

http://www.bioexplora.cat/ca
https://museuciencies.cat/